Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2013, 13:39
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
jeśli chodzi o zakup tel. w moim przypadku to mam tak samo jak kobieta z butami... dużo się podoba ale trudno wybrać jeden...
to znaczy że dalej nie kupiłem tel... ale przynajmniej trochę ograniczyłem pole...
z tańszych opcji zastanawiam się nad Samsungiem galaxy ace S5830 albo (to samo) ace gt-S5839i, tylko tak na prawde to jest chyba ten sam telefon
z opcji droższych mam htc mozart 7, albo nokie lumię 710... SE odpada bo ostatnie 3 moje tel. to SE i wszystkie się psuły bardzo szybko.

który wybrać?
O HTC Mozart i Nokii Lumia się nie wypowiem, bo nie miałem z nimi do czynienia. Samym Windows Phone bawiłem się jedynie kilka minut i średnio przypadł mi on do gustu. Nie sądzę jednak, aby był zły, podejrzewam że to tylko kwestia przyzwyczajenia.

Jeżeli chodzi coś oparte na Androidzie - nie jestem jakimś entuzjastą Samsunga Ace, ale wiem że sporo moich znajomych go ma i sobie chwali. Tylko uprzedam, że są to raczej znajomi niewymagający wiele od telefonu. Do 450 zł chyba faktycznie Ace jest dobrym kandydatem.

Nie zrażaj się do Sony'ego, z reguły ich linia Xperia jest świetna Weź pod uwagę Xperia U, trochę droższa od Ace, ale jest sporo wydajniejsza. Naprawdę fajny telefon, z jednym tylko poważnym minusem - 4gb pamięci i brak możliwości rozszerzenia (nie ma slotu na kartę pamięci).
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując