Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2013, 03:23
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Wolfy... ale tak mówiło się o Jovaniciu przed podpisaniem z Wisłą kontraktu - że to jeden z najlepszych bramkarzy w lidze i z zaliczonym już zdaje się debiutem w reprezentacji...
Kto, gdzie, kiedy mówił?

Ja pamiętam że to był wynalazek Kapki, koleś o którym nikt nic nie wiedział. To samo zresztą można było powiedzieć o Bunozie, Chavezie, Riozie czy Cikosu. Cały ten zaciąg był dziwny, nie wiadomo kto i po co ich ściągnął. OK, Jovanić to już kompletny ewenement, ale cały ten szrot Basałaja jest - delikatnie rzecz ujmując - dziwny.

Widzisz, na Jovaniciu koledzy z drużyny i trenerzy poznali się zaraz po pierwszym meczu. Dlatego negocjowano nowy kontrakt z Pawełkiem, a po niepowodzeniu rozmów w trybie nagłym ściągano Parejkę. Ten amator nie ma pojęcia o bronieniu - nigdy nie miał. Można być bramkarzem dobrym lub słabym, ale są pewne podstawy tego fachu, takie jak gra na przedpolu, które po prostu musisz umieć. Myślę, że na tym kolesiu z miejsca poznałby się każdy trener bramkarzy, no ale akurat jego nie testowaliśmy

Nie będę się tu dzielił swoimi podejrzeniami, łatwo się chyba zresztą domyślić co mi chodzi po głowie...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując