Matejas_ napisał(a):

|
Nie wiem co wszystkim odwaliło na punkcie tego Żyda? Nie wiem na jakiej podstawie wybrali go do 11 jesieni. Poziom, który prezentował był poniżej jakiejkolwiek krytyki. Zero chęci, zero ambicji, jeździec bez głowy... tu nie chodzi o to że nie miał z kim poklepać, bo miał ale tak samo Melikson jak i Iliev nie przejawiali zupełnie chęci do gry. Rozumiem Ilieva, że stary i nic mu się nie chce ale Maor już widać na siłę chce się stąd wyrwać!
|
A odwaliło.. Bo nikt nie prezentuje takiej techniki i nikt nie posiada w naszej ekstra"kasie" takich umiejętności jak Melikson, chłop samo to że nawet gdy mu się nie chce(dla mnie zrozumiałe w takiej drużynie) to przyciąga na siebie uwagę... fani "piłki" (nie mówię o sobie) przychodzą dla to by zobaczyć piłkę... grę.. A nie walkę o utrzymanie się w lidze. Będę się upierać przy swoim... Wisła gra kompletną chujnie... Teraz piszecie że Meliksona zastąpi Małecki ... A jeszcze 3 tygodnie temu wrzucaliście na Małeckiego żeby spierdalał jak najdalej. Niech Maor idzie ale jeszcze wszyscy za nim zatęsknimy a wtedy Ci którzy tak głośno na niego wrzucali i tak nie przyznają się do swojego błędu.
W tym sezonie tyle dobrze że są już wytypowane dwie drużyny do spadku.. W następnym sezonie drużynę będziemy budować Kamińskim, Boguskim, Burligą ... Byle do przodu !
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas