Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2013, 09:42
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Melikson nie może skorzystać z prawa Webstera w tym roku, ponieważ nie minął 3-letni okres ochronny jego kontraktu, więc nie pleć bzdur.
Zanim kogoś oskarzysz o "plecenie" bzdur, to sprawdź czy sam tego nie robisz!

Ja tez sie pomylilem, bo myślałem ze On moze z nami sie rozstać na podstawie Prawa Webstera dopiero w wakacje, a tu sie okazuje ze już w lutym. Choć to mało prawdopodobne, bo okienko w wielu krajach zamyka sie z końcem stycznia.

Sadze, ze jak Go nie sprzedamy teraz, to On nas "kopnie pózniej w dupę" bez sentymentow i wątpliwości.

I tez uważam, ze to najlepszy nasz piłkarz i szkoda będzie Jego potencjału. Ale trudno, gorycz rozstania osladza to, ze nie mamy innego wyjścia jak chcemy na Meliksonie cos zarobić/odzyskać cześć wpakowanej w Niego kasy. Osladza tez to, ze On naprawdę grał ostatnio kaszane, zarabia bardzo dużo. Dla mnie względy kibicowskie tez są ważne i dlatego po Meliksonie nie będę płakał!!! Krzyżyk na drogę i błogosławieństwo, niech mu sie wiedzie! (z tym Krzyzykiem to mnie chyba poniosło )

Cieszę sie, ze nie zagrał w naszej reprezentacji na Euro, moze by pomógł piłkarsko. Ale olałby swój kraj, swoją ojczyznę dla kilku marnych srebrnikow i promocji. To tez cos świadczy o człowieku, ze on o czymś takim w ogóle pomyślał. To była kompromitacja Jego i Jego menadżera. Ale głownie Maora, przecież On miał wtedy 27 lub 28 lat! - był więc starym koniem.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.01.2013 o godz. 10:02.
Odpowiedz cytując