Temat: Praca
Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2013, 22:10
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
Cześć wszystkim!

Na rynek krakowski wchodzi firma DRB Centrum Odszkodowań, czołowa kancelaria odszkodowawcza w Polsce. Działająca od 2005, ponad 7000 prowadzonych spraw, wszystkie wygrane na korzyść klienta! Ponadto DRB wywalczyło najwyższą kwotę odszkodowania w historii tj. 1.520.000zł i sprawa jest wciąż w toku!
Gwarancja Polskiej Izby Doradców i Pośredników Odszkodowawczych!

Poszukujemy przede wszystkim studentów z zapałem i energią do pracy. Wymaga ona bezpośredniego kontaktu z klientem, dlatego osoba musi odznaczać się komunikatywnością, bardzo przydatna również kreatywność, gdyż firma dopiero zaczyna swoją działalność w Krakowie. Każdy przejaw twórczego myślenia może zaprocentować w Twojej karierze!

Gdyby ktoś z Was poszukiwał pracy, zapraszam do współpracy. Klarowny system awansów i kariery, zaliczki od złożonych spraw w 10 dni roboczych.

Wszelkie zapytania na priv, CV proszę słać pod adres mailowy: [email protected]
mam nadzieje że nie odbierzesz mojego posta za atak... ale kilka rzeczy mi się nie podoba...

1. najwyższa spraw odszkodowawcza w historii miała miejsce w USA... sprawa przeciwko Philip Morris (kwota kilkudziesięciu mln dolarów)
2. jeśli miałeś na myśli PL to również jest to nie prawda... z tego typu firm prym wiedzie firma Feniks (czy Fenix? jakoś tak...) nie pamiętam. kolejny przykład z brzegu... mój profesor w zeszłym roku wygrał 3 mln zł. odszkodowania - był niesłusznie oskarżony o dawanie zaliczeń za lodzika, ew. sexik w gabinecie ze studentką... sprawę przegrała pewna gazeta. głośna sprawa... poszukaj w google.
3. proszenie o CV na prywatny (nie firmowy) adres e-mail nie jest profesjonalnym posunięciem
4. warto również dodać że jeśli potencjalny pracownik będzie tyrał przez równy rok i nie uda mu się podpisać ani jednej umowy to nie zarobi ani grosza... za benzynę nikt mu nie zwraca, za tel również...

Wojtole... jeśli jeszcze kolego nie założyłeś własnej działalności gospodarczej to nie pchaj się w to gówno.

Wiślacy... jeśli chcecie to wysyłajcie CV i próbujcie... ja Wam tylko pisze swoją opinię na ten temat.

Pozdro
Odpowiedz cytując