Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2013, 18:38
Uwierzę w odbudowę Wielkiej Wisly Cupiala, pod warunkiem wymazania na zawsze i bezpowrotnie z Wisły - mecenasa Jacka Bednarza. Dopóki Cupiał będzie karał Wisłę i jej kibiców obecnością tego wroga Wisly, to nic Cupiałowi z tej odbudowy nie wyjdzie. Mam nadzieję, że Czerwiński jako Wiślak to rozumie i namówi Cupiała do natychmiastowego wycofania się z tej nałożonej na Wisłę kary. Po raz pierwszy wolę Wisłę bez jakiegokolwiek viceprezesa sportowego, niż z tym sk......em, który działa na Wisłę, jak zadżumiona płachta na byka, wysysająca z niej życie krok po kroku. Ten kto namówił Cupiała na powrót tej chorzowsko-legijnej mendy do Wisły, mam nadzieje, że odszedł także na zawsze z Wisły. Niech Cupiał prywatnie przeprowadza się nawet na Śląsk, ale Wisły niech z tamtymi ludżmi nie miesza.

Za obecny upadek Wisły najbardziej odpowiedzialny jest Bednarz. Nie Basałaj, Valckx, Maaskant, Moskal, Probierz czy Kulawik. To pojawienie się w klubie mecenasa Jacka Bednarza zapoczątkowało tą tragiczną lawinę upadku, trwajacą do dziś. Musimy pomóc Cupiałowi odbudować Wielką Wisłę i jako pierwszy krok w tym kierunku, musimy uzmysłowić Cupiałowi, że Jacek Bednarz to jego największa Wiślacka kompromitacja, której jak pasożytowi, należy odciąć natychmiast dostęp do dawcy, jakim jest już bardzo mocno krwawiąca Wisła. Nie pozwólmy, aby ten pasożyt zadżumił Wisłę kolejnymi swoimi antypiłkarzami. Nadal Wisła męczy się z największym w jej dziejach kontraktem pilkarskim Garguły jeszcza za Bednarza nr 1 a już ma problem z piłkarzami Bednarza nr 2, przy których, pozyskany przez niego kiedyś za Kosowskiego - Łobodziński, to mimo karalności - wirtuoz gry. Czy damy temu pasożytowi dokończyć dzieła i pozwolimy mu na jej całkowite usmiercenie ? jemu nie wolno powierzyć już zadnego transferu z czy tym bardziej do klubu, gdyż każdy z nich będzie dla przyszłej Wisły bez Bednarza, kolejną jego kulą u nogi Wisły. I niech Bednarz nie zastawia się klepnięciami jego piłkarzy przez Plicha czy innych TFK-ców, bo jeśli ich ma za kretynów, to już kibicom nie powie, że nie liczyli się oni z jego głosem, jako szefa i "fachowca" od tych spraw. Żałosny cwaniak.

Wiem, że kiedyś Czerwiński miał swoje zdanie w sprawie prawdziwego interesu Wisły i to słuszne, jak się potem okazało, choć wlaśnie za to swoje zdanie poleciał z Wisły w imię interesów doradców Cupiała a nie interesów Wisly. Mam nadzieję, że to on właśnie natychmiast odsunie od Wisły, jej największego szkodnika. Wystarczy dokonać oceny pracy Jacka Bednarza, aby zwolnić go w trybie dyscyplinarnym, za narażenie klubu na największe straty sportowo-finansowe w dziejach Wisły Cupiała. Każdy szef, każdej firmy usunąłby takiego pracownika w trybie natychmiastowym.
Ostatnio edytowane przez kot : 12.01.2013 o godz. 20:04.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując