Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2013, 17:14
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Jak sprzedadzą Meliksona za 900 tysięcy euro to będzie zbrodnia!!!! Żuraw w podobnym wieku odchodził za 3 miliony, a Maora za gówniane 900 tysięcy! Niech wypierdala ten Bednarz, bo nie mogę już na niego patrzeć.

Gówniane 900 tys, przepraszam ale na chwilę obecną Melikson nie jest wyróżniającą się postacią w naszym zespole. Więc zejdzie na ziemię i nie żądajcie za niego astronomicznych sum, których i tak nikt nie zapłaci.

Maor z jesieni to nie ten sam zawodnik, który grał u nas na początku i trzeba się z tym pogodzić. Mnie również kwota ewentualnego transferu nie zadowala ale cóż mam zrobić, być może wyższej oferty już nie dostaniemy. Cena transferu ma wynieść ponad 1 mln euro, cześć pieniędzy pójdzie na spłatę zadłużenia wobec Meliksona.

Nie możemy sobie krzyknąć 2 mln bo, doprowadził nas do MP, zaliczał asystę za asystą, błyszczał na boisku. To było kiedyś... Dziś gdzieś ten jego geniusz zniknął, może mu się nie chce, może faktycznie chodzi o to, że nie ma z kim grać (bo nie ma, sam Iliev do gry kombinacyjnej nie wystarczy).

Osobiście chciałbym zobaczyć, jak prezentowała by się Wisła w ofensywie na wiosnę z Kosowski, Małeckim, Meliksonem.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując