szprotson napisał(a):

Maor Melikson - Napoli (wyskakuja teksty z lutego 2012)
Maor Melikson - Bolton ("Maor Melikson's agent says the player wants to move to a British club" - ale skad ten Bolton niby? Mogli napisac ze Swansea)
Maor Melikson - Standard (Maj 2012 )
Maor Melikson -Celtic (Maj 2012, i teraz np. forum Celtów "Never heard of him before. At 28 and no real achievements.I'm not sure we need him. If he comes I look forward to be proven wrong.""His agent will be whoring him to most uk clubs."...I say that because this whole transfer thread has sprung up because of a non story in which his agent basically says absolutely nothing about him moving to celtic, it says something to the affect of "it is his other client gershon who will be moving to celtic".")
|
Szprotson nie podawaj mi forum fanów Celticu bo tak samo można podać nasze
Poddałeś pierwszy negatywny post a tutaj wszyscy mają cały temat o Maorze
http://www.talkceltic.net/forum/show...=130318&page=6
Gazeta Krakowska uważana raczej za rzetelną pisała o tych zapytaniach Standardu i ofertach Celticu,Fc Vallencienes i Maccabi o Boltonie i Napoli pisałem że to plotka bo nie było oficjalnego zapytania cz oferty
Co do Mierzeja 7 spotkań w tym 2 przed czasem. W tym od końca Października do końca Grudnia,no szału nie ma, faktycznie za mocno napisałem że grzeje ławe bo robił to do października a ostanie ponad 2 misiące zagrał te 5 meczy po 90minut
PS:Z ty Mierzejem to już straszny offtop,zostańmy przy swoich racjach,każdy ma prawo mieć różne zdanie na ten cały temat transferów Wisły,starałem się was przekonać nie wszystkich się udało ale szanuje wasze zdanie