Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2013, 15:05
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Szprotson po pierwsze Mierzej jest piłkarzem Trabzonsporu,faktycznie lepszego klubu,słowo gra w Trabzonsporze niezbyt pasuje,grzeje ławe i to nie zawsze

O umiejętnościach pisałem w poprzedim poście a dodam jeszcze że skoro interesują się nim takie kluby jak Celtic,Valenncienes,Standard,Napoli,Bolton,Macabi Tel Aviv to kwestia umiejętności jest sprawą oczywistą
Gwoli ścisłości to ostatnimi czasy przeszedł prawdziwy renesans i jest tam wiodącą postacią.

http://www.transfermarkt.de/de/adria...ler_16955.html

TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Szprotson kolejny argument do tego co napisałeś z tych klubów,które podałem tylko Bolton i Napoli nie złożyło zapytania,więc to nie medialna papka

Co do następnych zdań na temat umiejętności podałem argumenty i tutaj jak ty sam tego nie widzisz to cię niestety nie przekonam
Skąd te informacje? W mediach tak pisali?

Sprawa z Maccabi od początku wydaje się mocno naciągana bo z tego co kojarze to podpisaliśmy umowę według której nie możemy go sprzedać do innego izraelskiego klubu niż Hapoel Beer Szewa.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.01.2013 o godz. 15:12.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując