Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2013, 12:20
Zabawne jest gdy ktos, kto nie jest, probuje udawac blyskotliwego

Zwykle kolejnosc jest taka; czlowiek przyjmuje informacje, czlowiek analizuje informacje. Jesli ja wiem jaki ustroj panuje w Zimbabwe to tylko dlatego ze z X zrodel otrzymalem informacje na temat Zimbabwe. Od ekspertow, lub i nie ekspertow. Ja moge pewne informacje z danych zrodel po wlasnej analizie uznac za blizsza prawdy od informacji na ten sam temat z innych zrodel.
Tak funkconuje swiat kolego. Taka edukacja tez w duzej mierze polega na uczeniu sie co tez eksperci mowia lub mowili na dany temat (oraz ich argumentacji).

99,9% wiedzy ktora posiadasz na temat swiata zdobyles wlasnie w taki sposob; no bo rozumiem ze Jowisza (taka planeta) sam nie odkryles, DNA nie zbadales, Afryki nie odkryles, poziomu zycia w Szwajcarii sam nie zmierzyles, nie?

No wiec; wielu ekspertow i autorytetow z roznych krajow i kontynentow twierdzi ze Europa w obecnej formie bedzie tracila coraz bardziej na znaczeniu. Ja, po analizie wskaznikow oraz ich argumentacji, twierdze ze maja racje.

Wiec kolego, zamiast udawac madrzejszego niz jestes; napisz dlaczego sie myla Ci od malejacego znaczenia Europy czy Ci od globalnego ocieplenia; a nie rzucasz zaslyszanymi gdzies haslami ktorych nawet nie rozumiesz.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 11.01.2013 o godz. 12:27.