Wyświetl pojedynczy post
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2013, 20:08
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Króla kiedyś (bardzo dawno) uważałem za niezłego piłkarza, który może być tylko lepszy. Widziałem go na MŚ w Kanadzie i nigdy nie przypuszczałbym, że ten piłkarz piłkarz upadnie aż tak nisko. Jakby się mu bliżej przyjrzeć to jest typowy lewy obrońca bo ma ku temu wszelkie predyspozycje. Niezła technika, motoryka, dobra wrzutka. Brakuje mu tego bez czego trudno o sukces - oleju w głowie bo inaczej nie potrafię sobie wyjaśnić dlaczego piłkarz o takich możliwościach upadł tak nisko. Jakby go poprowadził jakiś trener silną ręką to może byłby z niego piłkarz.

Czasami lepiej wziąć "głupka" i liczyć że zmądrzeje niż wziąć piłkarza, który nic nie potrafi i liczyć że nagle zacznie grac. Akurat ja po poniekąd zrozumiałbym ten ruch jeśliby do niego doszło. Widać, że naprawdę coś potrafi lecz pokazuję to tylko w poszczególnych zagraniach. Tak Nawałka mógłby go "ogarnąć" bo tu trzeba dotrzeć do głowy bo on grac potrafi.

edit: Król ma zły PR dlatego, że nie jest zbyt bystry i przysłużyły się temu jego zachowania poza boiskiem gdzie np gdzie dawał się złapać weszło na niezbyt mądrych jwpisach na Twiterze itd natomiast Korzym sam sobie wybrał taką drogę.
Mam podobne zdanie o Królu. Wydaje mi się, że kolesiowi głowa się kiedyś zagrzała po tych rezerwach Realu Madryt, a potem życie brutalnie go zweryfikowało i skończyło się na Podbeskidziu... On już wie, że w tym momencie Wisła to dla niego ostatnia szansa żeby zaistnieć w futbolu na przyzwoitym poziomie więc da z siebie wszystko. Czy to wystarczy? 25 lat ja bym mu dał szansę.
=================
Powrót Kosy wniesie tyle samo co powrót Głowy czy przedłużenie kontraktu z Sobolem czyli nic.
=================
Bunoze chcą wypożyczyć? Niech biorą!
=================
Meliksona szkoda, ale ze względu na wiek to ostatnia mozliwość uzyskania rozsądnych €...
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez czesiu : 10.01.2013 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując