A ja jeszcze szukam drugiego telefonu, jedyny wymóg - dual sim. Tylko tak aby obie karty działały jednocześnie.
Jakąś nówkę co by była gwarancja - jak najtaniej. Bez neta, bez niczego.
Tylko do dzwonienia i smsów.
Kamil_mchw napisał(a):

Będę rozmawiał 2 godz. dziennie, korzystał z nawigacji raz może 2 w miesiącu (jak się zgubie w jakimś dużym mieście), słuchał muzyki MP3 codziennie 15 min w metrze jadąc do pracy i tyle samo wracając.
wiem że są smartfony które trzeba ładować po 2 godz. rozmowy a są też takie które wytrzymają 4 godz. ciągłych rozmów... mnie interesują te drugie :] nie mam problemu z ładowaniem tel. co 2 czy 3 dni... ale nie chce takiego gówna które mi się rozładuje po 5 godz. siedzenia w robocie...
dalej czekam na propozycje... tylko błagam w miarę szybko bo w piątek muszę już się zdeklarować jaki tel. chce... bo szef mi funduje przypominam przedział od 400-600zł. kupując nowy aparat (z 2 letnią gwarancją) na allegro...
pozdro
|
Zrozum, że nie ma obecnie na rynku smartfonu, który wytrzyma twoje wymagania. Zwyczajnie nie istnieje.
To tak jakbyś napisał, że szukasz sportowego auta z 300KM pod maską, z 5 s do setki i żeby paliło mniej niż 10 l na setkę... Szukać możesz...
Wizard pisał o Motorola Razr Maxx - sprawdź sobie ceny.