Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2013, 20:58
Proponuję żeby co poniektórzy z Was dokładniej analizowali mecze Wisły... ewidentnie widać, że ta "nieproduktywność" Meliksona wynika z totalnej padaki, jaką grają jego partnerzy. Trzeba być laikiem żeby nie widzieć, że nawet najlepszy podający nic nie zrobi, jeśli partner nie pokaże mu się na pozycję. Już pisałem, że to holowanie piłki przez Meliksona, czy gra w poprzek boiska wynika z tego, że te drewna stoją schowani za obrońcami i nie mają zielonego pojęcia, jak się urwać. A uczą tego w juniorach Zwierzynieckiego, o ile dobrze pamiętam moją przygodę z piłką.

A że Melikson chce odejść? A jasne, że chce. A z kim ma grać? I jakiż to autorytet ma za trenera, żeby się rozwijać, podnosić swoje umiejętności i czerpać radość z gry? Ciekawe, co Wy byście myśleli na jego miejscu...

niech idzie, ale tylko i wyłącznie dla własnego dobra. A jeśli komuś leży na sercy gra Wisły i jej sukcesy, to od Meliksona powinien rozpoczynać ustalanie składu. Niestety łysa pała się go pozbędzie, bo obciąża za bardzo budżet klubu...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując