Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2013, 20:43
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Było już pisane parę razy, że nie ma smartfonu który by wytrzymywał dłużej niż jeden dzień przy normalnym użytkowaniu.

A jeśli będziesz rozmawiał 2 godziny dziennie, włączał nawigację, czy słuchał muzyki, to od razu mówię - będziesz miał problem żeby cały dzień bateria wytrzymała.

Będę rozmawiał 2 godz. dziennie, korzystał z nawigacji raz może 2 w miesiącu (jak się zgubie w jakimś dużym mieście), słuchał muzyki MP3 codziennie 15 min w metrze jadąc do pracy i tyle samo wracając.
Jak przeczytacie jeszcze raz mojego przekonacie się że nie wyliczałem tych rzeczy w ciągu jednego dnia... tylko z rozmowami tak było. Zła składnia, wy nie zrozumieliście... NIE WAŻNE!

wiem że są smartfony które trzeba ładować po 2 godz. rozmowy a są też takie które wytrzymają 4 godz. ciągłych rozmów... mnie interesują te drugie :] nie mam problemu z ładowaniem tel. co 2 czy 3 dni... ale nie chce takiego gówna które mi się rozładuje po 5 godz. siedzenia w robocie...

dalej czekam na propozycje... tylko błagam w miarę szybko bo w piątek muszę już się zdeklarować jaki tel. chce... bo szef mi funduje przypominam przedział od 400-600zł. kupując nowy aparat (z 2 letnią gwarancją) na allegro...

pozdro
Odpowiedz cytując