Wyświetl pojedynczy post
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2013, 19:27
Gdyby nie otruto generała to by zezwolono na sekcję zwłok proste.

http://konserwatyzm.pl/artykul/1395/...rozwadowskiego
Uważam, że generał został otruty, ponieważ dla mnie nie ma innego logicznego wytłumaczenia. Władze gdyby nie maczały palców w jego śmierci dla świętego spokoju zgodziłyby się na sekcję zwłok. W dezercję Zagórskiego również wierzysz?

Co do Smoleńska tu sytuacja dla mnie jest 50 na 50. Kilkanaście ludzi związanych ze Smoleńskiem popełnia samobójstwo (1 zostaje zarażony Sepsą) w tym generał Petelicki przed meczem z Czechami(kara za informacje o sms-ach) - ja tego nie kupuję. Nieudolność polskich władz w kwestii zamachu jest zapewne celowa( nie mogą być aż takimi pierdołami) i tu się pojawia moje pytanie czy specjalnie podgrzewany jest temat katastrofy co by można było gadać o sekcie smoleńskiej zamiast o bieżących problemach kraju,czyli Smoleńsk to tzw. temat zastępczy? Jeśli już był zamach to ja osobiście nie wierzę w zamach ze strony rosyjskiej, ale w zamach ze strony polskiej już jak najbardziej. Polskie Służby Specjalne montują ładunek w samolocie a ruscy zajmują się tuszowaniem sprawy, czyli nieudolne sekcje itp. w zamian za anulowanie długów dla Gazpromu. W kwestii Sikorskiego się nie wypowiadam bo nie znam sprawy bliżej.
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 09.01.2013 o godz. 20:37.
...And Justice For All