Przepraszam że wracam do takich staroci, ale dopiero teraz zauważyłem, że rozkoszny Bobek był uprzejmy odpisać z taką "głębią", że nie mogę sobie odmowić przyjemności repliki

:
Cytat:
|
Juz Ci wyjasniam powod tej dzwiecznej ciszy; do kazdej glupoty napisanej przez Ciebie poprostu nie chce mi sie odnosic.
|
No popatrz. A ja, podobnie jak zapewne większość użytkowników, jestem przekonany że przez Twoje "nowoczesne" gardło nie moga przejść słowa potępienia dla "postępowców" układających krzyż z puszek po piwie
Cytat:
|
Wiara nie opiera sie na mysleniu, tylko na wierze; czesto w nielogiczne rzeczy.
|
No to pięknie nam opisałeś swoją wiarę w koncepcję "nowoczesnego patriotyzmu"
Cytat:
Ponad 40 letni facet lubujacy bawic sie w kotka i myszke podczas dyskusji internetowych...Blagam Poszukaj w necie, mi sie tak zwyczajnie nie chce tlumaczyc tobie podstawowych rzeczy.
|
Koty już tak mają, lubią przed pożarciem myszki trochę się z nią pobawić. Rozumiem że myszce się to nie podoba, ale takie jest życie bobuś. Za głupotę trzeba płacić. Szczególni jeśli nie jest się nawet w stanie wyjasnić "podstawowych rzeczy".
Cytat:
|
Aha, mam rozumiec ze Biblie rozumiesz doslownie? Fascynujace! Aj tam w szranki z Panem Bogiem. Ja co najwyzej moge stawac w szranki z brodatym starcem.
|
A teraz mamy kolejny przykład "nowoczesnego patriotyzmu" w działaniu: "brodaty starzec". Lenin z Trockim byliby z takiego patriotyzmu dumni. Żebyś Ty sobie biedna duszo zdawał sprawę jak bardzo jesteś żenujący i śmieszny

.