Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2013, 11:44
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Szczegółów oczywiście nie znam, ale biorąc pod uwagę fakt, że bazą nowej telewizji ma być telewizja internetowa, to zdziwiłbym się, gdyby nie była ona dostępna w necie. Jeśli chodzi o dodatkowe wsparcie to sądzę że z założenia twórcy TV będą chcieli oprzeć ją w maksymalny sposób o rozwiązania komercyjne (a więc akcje i abonamenty). Nie wiem czy przewidują jakąś "akcję cegiełkową". Moim jednak zdaniem naprawdę wystarczjącą pomocą dla stacji będzie to, jeśli każdy zainteresowany, za te trzy miesiące, zacznie dopytywać się u swojego operatora o dostępność nowego programu, a następnie wysupła te 5 PLN (w wersji max) na abonament. Wydaje mi się że mamy kapitalną szansę na to "aby się policzyć". Jeśli udało by się do końca roku zebrać te 500k abonamentów, to nowej TV już nic nie będzie w stanie "wysadzić z siodła". Lawina ruszy.
I są nowe informacje o telewizji:

"Być może nowa telewizja, której redaktorem będzie Bronisław Wildstein, ruszy 10 kwietnia tego roku. Jak dowiedział się portal wirtualnemedia.pl ta symboliczna data jest bardzo poważnie brana pod uwagę jako dziań startu telewizji Republika."

"Właściciele medium prowadzą także rozmowy z dostawcami kablówek. Abonament na TVR ma wynosić 5 złotych netto. Telewizja będzie też dostępna w internecie. Całodobowa telewizja w dzień będzie nadawała programy informacyjne, publicystyczne i historyczne. Informacje będą pojawiać się co kwadrans."

http://wpolityce.pl/depesze/44329-no...fy-smolenskiej
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"