Cytat:
|
Oglądałem tego Sarki i muszę przyznać, że wygląda całkiem dobrze. Stylem gry przypomina trochę Kalu Uche, czyli bardzo szybka prawa noga i zajebiste depnięcie na pierwszych kilku metrach. Przebadać dokładnie i podpisać kontrakt na rok z opcją + trzeba dać szansę kolesiowi!
|
Przyznam koledze rację bo obejrzałem w skupieniu jeszcze inny filmik od Dahana i muszę przyznać, że to piłkarz o bardzo solidnych podstawach piłkarskich. W jego przypadku kwestia jest tylko jedna czy on fizycznie będzie zdolny do gry bo już ze zdjęcia ludzie wywnioskują, że nie wygląda na 25

Serge Branko też naprawdę był niezły technicznie, taktycznie też wiedział o co chodzi jednak nie nadawał się do gry w aspekcie fizycznym. Dlatego pewnie chcą go sprawdzić trochę dłużej żeby zobaczyć jak będzie wyglądał w po mocniejszym przepracowaniu okresu przygotowawczego odpowiadając sobie na pytanie czy da się tego piłkarza doprowadzić do odpowiediej formy fizycznej. Według mnie "czarni" dobrze sprawdzają się w środku pola, oni często zachowują się tak jakby nie mieli układu nerwowego. "Nie panikują"
Na filmiku widać go jako skrzydłowego jednak ma też w CV grę na DP, ciekawi mi czy dałby radę na tej pozycji.