Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2013, 21:03
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Chyba warto dowiedzieć się co do powiedzenia na temat patriotyzmu ma znany nam wszystkim: kibic klubu z drugiej strony Błoń, krytyk spotkań z historykami IPN organizowanymi przez WP i redaktor GW w jednym, Ro Man:
http://oi50.tinypic.com/29xf6li.jpg
Nawet jak na takiego prymitywa tekst jest wyjątkowo żenujący.
"Skuszony" próbką działalności tego Pana, zajrzałem dzisiaj na forum wiadomego klubu i włosy stanęły mi jeża. Co te chłopki roztropki tam wypisują to...

Cytat:
"Miszczu chyba ciebie "poebao" bo chyba nie wiesz co sie działo 10 lat tamu jak kaczory z ziobrem zamykały wszystkich do kryminału za byle gówno więc albo masz 15 lat albo kibicujesz kaczyńskiemu bo"j.ebać PO" jest teraz modne"

"Tusk tępi kibolstwo, no bo trudno, żeby ktoś, kto jest u władzy nie bronił prawa, które kibolstwo notorycznie narusza. "

"Jako zakochany w Cracovii zawsze ceniłem sobie tolerancje-Cracovia=Tolerancja.Zadna skrajna prawica nie powinna byc tolerowana na Kałuzy....."

"miszczu" RoMan: "nadeszły inne czasy, kibolstwo w obecnym kształcie nie przystaje do współczesnych czasów, na Cracovii wygląda to i tak znacznie lepiej niż gdzie indziej ale dyskusje o tym czy palić race czy nie i wyścigi na to kto namaluje lepszą flagę - to zabawka dla niegrzecznych chłopców głównie z terenów sfrustrowanej Polski gdzie matki nie mają co do garnków włożyć,"
i mistrzowski temat : Czy lubicie Gazetę Wyborczą?

RoMan napisał(a):
zachęcam do dyskusji..

ja zacznę..

lubię..

pozdrawiam
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"