Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2013, 16:11
Jestem nowoczesnym patriotą więc:
- płacę podatki na bandę pasożytów
- sprzątam kupy po psie bo bez tego Polska byłaby okropna
- głosuję na ludzi, którzy od 20 kilku lat nie robią nic żeby Polska była silnym krajem, głosuję ciągle na te same mordy, które są przy korycie i nie dopuszczają do mediów innych partii (przed każdymi wyborami w mediach lansuje się 2-3 główne partie, które MAJĄ się bić o zwycięstwo. Inne o promocji w tv mogą zapomnieć - to się nazywa demokracja)
- oszczędzam, bo jak ja bym nie oszczędzał to Tusk i reszta hołoty nie mogłaby sobie latać prywatnymi samolotami, jezdzić prywatnymi autami do Trójmiasta i innych zakątków Polski
- kasuję bilety, powiem więcej, jak robię zakupy w sklepie to też płacę!
- wspieram Polską kulturę. Najbardziej lubię czytać literaturę i oglądać filmy komunistów i lewaków. Bije z nich mądrością i propagandą. Kto normalny nie czytał wierszy Szymborskiej albo nie obejrzał kilku polskich komedii, wojen polsko-ruskich, 1920 Bitwa warszawska, pokłosia, teraz czekam na film pt. "Wałęsa". lubię łykać taki nowoczesny lewacki patriotyzm podany na szklanym ekranie

PS A kto ustala zasady nowoczesnego patriotyzmu. Oczywiście nasz ojciec Janusz, który w ten sposób wyraża się o krzyżu i Polskości:
http://www.youtube.com/watch?v=1rT7l...ature=youtu.be
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.01.2013 o godz. 16:16.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.