No dobra. Bobcio wraz z koncepcją "nowoczesnego patriotyzmu" obśmiane to na chwilę można wrócić do spraw poważnych

.
Walki buldogów część następna:
http://fakty.interia.pl/polska/news/...daryka,1879273
"Spekuluje się o jeszcze jednej grubej sprawie, w którą są zamieszane osoby z Platformy, a której ponoć ABW nie chciała ukręcić głowy" - twierdzi informator "Rzeczpospolitej".
Najczęściej wymienianą przez polityków nieoficjalną przyczyną odejścia Bondaryka jest zemsta Tuska za aferę Amber Gold.
Cytat:
|
Chodziło mi raczej o dodatkowe wsparcie dla telewizji oprócz abonamentu, oraz pozostałe szczegóły takie jak np dostępnośc przez internet.
|
Przepraszam bo wczoraj, w oparach bobkizmu, uciekło mi Twoje pytanie. Szczegółów oczywiście nie znam, ale biorąc pod uwagę fakt, że bazą nowej telewizji ma być telewizja internetowa, to zdziwiłbym się, gdyby nie była ona dostępna w necie. Jeśli chodzi o dodatkowe wsparcie to sądzę że z założenia twórcy TV będą chcieli oprzeć ją w maksymalny sposób o rozwiązania komercyjne (a więc akcje i abonamenty). Nie wiem czy przewidują jakąś "akcję cegiełkową". Moim jednak zdaniem naprawdę wystarczjącą pomocą dla stacji będzie to, jeśli każdy zainteresowany, za te trzy miesiące, zacznie dopytywać się u swojego operatora o dostępność nowego programu, a następnie wysupła te 5 PLN (w wersji max) na abonament. Wydaje mi się że mamy kapitalną szansę na to "aby się policzyć". Jeśli udało by się do końca roku zebrać te 500k abonamentów, to nowej TV już nic nie będzie w stanie "wysadzić z siodła". Lawina ruszy.