Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2013, 15:13
Baala napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekaw czy my naprawdę rynek centralno-amerykański penetrujemy, czy to bujda na resorach i cała wiedza pochodzi od jednego managera pracującego tam. Wydaje mi się że niestety ta druga opcja. Szkoda bo wbrew pozorom to nie byłby zły rynek tylko pod warunkiem rozeznania i sciągania tych naprawdę najlepszych z tamtejszych lig, szczególnie że raczej tego rynku kluby z zaczodniej europy aż tak nie penetryją.

Ten Peralta zagrał jakieś tam ogony na IO i dwa razy w reprezentacji seniorskiej z czego raz wszedł na 2 minuty z Kubą.

Powinniśmy się interesować raczej graczami którzy są w miarę podstawowymi graczami w kadrze a jeszcze nie uciekli z tamtych lig (Honduras, Kostaryka).

Szkoda że to nie ten drugi Peralt (DMC) bo tamten jest znacznie lepszym i już zaliczył kilka meczy w podstawowej kadrze w eliminacjach mś więc jest raczej uważany za gracza perspektywicznego jak na warunki swego kraju.
No ale kto to ma penetrować ? Mamy 3 scoutów (słownie TRZECH) nazwiska chyba są znane. Myślisz, że oni dostają kasę i jadą tak daleko oglądać piłkarzy ? Mi się wydaje, że jeżdzą po polsce i tylko czasami oglądają jakieś mecze

Charlie napisał(a):Wyświetl post
Patrząc na to co obecnie mamy w środku pola to faktycznie nie był. Ogólnie coraz częściej tęsknimy za piłkarzami, na których narzekaliśmy, gdy jeszcze u nas grali. Ciekawe czy ta prawidłowość będzie się też tyczyć Garguły

Co do Quioto - ja troche żałue, że nie dostał z 2-3 meczów w ataku, albo kombinowano z ustawianiem go na skrzydle, albo dawano mu grać ochłapy. Pewnie i tak by nas nie zbawił, no ale patrząc na to ile szans otrzymał Sikorski, to trochę szkoda. W każdym razie po 3 asystrach z Lubońskim liczyłem, że może jednak nie bedzie to amator.
No nie wie jak to będzie wyglądało z Gargułą, ale wiem że nadal jest piłkarzem Wisły. Raczej nikt go chyba nie kupi, no mógłby iść w pakiecie z Wilkiem do ruskich, chociaż Czarka osobiście bym zostawił.

Czyta się też o Stjepanoviciu bodajże, wg mnie jego transfer byłby wzmocnieniem jeśli w klubie zostałby Melikson i wrócił Małecki.

A jeszcze taki txt o Jóźwiaku który odchodzi z Legii.
http://www.weszlo.com/news/13301-I_j...Marka_Jozwiaka
Chciałbym, żeby ktoś zrobił taką wyliczankę Hitów i Kitów dla Bednarza. Bo z hitów widzę tylko transfer Marcelo ...
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując