A kogo ma obijać 22 latek

Adamek jak by był cyganem to na legalu mógłby być ojcem Szpili

A do przeciwników Szpili bym się nie dopierdalał - jak przez kolejne 5 lat będzie obijał jakiś nołnejmów to może wtedy.
Tak w ogóle to to pompowanie statystyk w boksie to jest jedna z wielu przekleństw tej dyscypliny, akurat Szpili to nie dotyczy bo on potrzebuje walk nie ważne z kim, by się obyć na ringu w warunkach 'wojennych' - ale ilu jest kolesi po 30 lat i starszych, z jakimiś kosmicznymi rekordami, tyle że co z tego jak przez lata obijali w większości jakiś kelnerów.
Natomiast co do tego kto by kogo obił to się nie wypowiadam - po pierwsze dlatego że jestem laikiem jeśli chodzi o sporty walki a po drugie - często łatwo się pisze a ring może weryfikować to zupełnie inaczej.
Z Adamkiem na moje amatorskie oko to jest coraz gorzej - rozumiem chłopa że dąży do walki z Kliczką, ale to się tylko o kasę rozchodzi - sportowo to żadna walka bo tu jest przepaść.
Wach po tej wpadce z dopingiem to jest w ogóle skończony a Szpila?Też ciężko na dziś coś stwierdzić.Wiek na pewno przemawia za nim, tyle że jak dla mnie on nie ma jeszcze własnego stylu - te pierwsze walki były na chaosie i na prawdę miał sporo szczęścia że nikt go nie pokarał.Znów w tej ostatniej to próbował walczyć zupełnie inaczej, co skończyło się co prawda wygraną, ale ....e straszną dostał i pomijając czy faktycznie to złamanie to wina otwartej szczęki, to i tak dał się trafić prawie jak 'Manny' w ostatniej walce