qqbaa napisał(a):

Witam wszystkich,
Pozwolę sobie na małą reklamę jako, że jestem właścicielem nowo otwartego stoiska z odżywkami w Tesco na ul Wielickiej,
Na poprzedniej stronie było pytanie o gainer do polecenia, carbo i pytanie czy ktoś się zna na odżywkach.
Zapraszam na priv osoby zainteresowane tym tematem - jeśli nie wiesz jaką odżywkę wybrać, co będzie dla Ciebie dobre, jak dawkować itd itp
Teraz najważniejsze:
Dla wszystkich Wiślaków na stoisku rabaty i gratisy (próbki, gazety, shakery itd) wystarczy napisać co się potrzebuje a kiedy coś dobierzemy poinformować kiedy jest planowany odbiór a ja dam znać, żeby wybrane produkty były odłożone w odpowiedniej cenie z odpowiednimi gratisami 
Dodatkowo na stosiku codziennie od godziny 13:00 pracują osoby które za darmo pomogą w ułożeniu diety, treningu i suplementacji.
Tak więc podsumowując zapraszam wszystkich na priv i do Tesco na Wielicką po plany treningowe diety gratis + rabaty na odżywki 
Pozdrawiam
|
Mogę śmiało polecić stoisko forumowicza qqbaa. Do odżywek, które zakupiłem otrzymałem dużo próbek, shaker, rabat oraz dietkę. Jeszcze raz polecam