Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2013, 15:43
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze jeden link:
"Nasze działanie nie uda się bez Waszej pomocy. Naprzeciw siebie mamy potężne siły dysponujące ogromnymi środkami. Apelujemy więc, aby budowa naszej wspólnej telewizji stała się wielkim ruchem obywatelskim. Wszyscy możecie stać się udziałowcami Telewizji Republika, wykupując akcje, z których jedna kosztuje 500 zł. Można oczywiście nabyć ich więcej. Jeśli nie stać Was na to, zapraszamy do abonamentu, który można zamówić już za 3 do 5 miesięcy (zależnie od operatora), a opłaty nie będą przekraczały 5 zł netto za miesiąc"
http://niezalezna.pl/36824-tylko-u-n...izji-do-widzow
Pamiętajmy o tej inicjatywie. Sprawa jest naprawdę ważna!
Mam nadzieję, że:
- telewizja będzie dostępna także przez internet
- docelowo będą starania o pojawienie się telewizji na multipleksie
- zabezpieczy się przed wykupem akcji przez wszelakich Hajdarowiczów
- rozważone będą również inne możliwości wsparcia telewizji. Dla wielu ludzi 500 zł to za dużo, ale wiele osób pewnie nie poszczędziłoby np 50, 100, 200 zł w formie cegiełki, darowizny itp.

Czy coś wiadomo już na temat szczegółów i kiedy telewizja miałaby startowac?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"