westersyl napisał(a):

Pewnie jakby gdzieś pogrzebać na Youtube to można znaleźć Korzyma śpiewającego WTSK z uśmiechem od ucha do ucha.
|
To samo chciałem napisać, jestem pewien że nawet jest takie nagranie jak ta j.... koronka wraca do wioski kielce po wygranym meczu w Krakowie z Wisłą Kraków i razem z kibicami tego wiejskiego klubiku śpiewają WTSK. Ja tego kopacza nie wyobrażam sobie na R22, myślę że nie wyobraża go sobie nikt rozsądny, kto choć trochę potrafi sobie wyobrazić jaki byłby do niego stosunek trybun - jeśli ktoś w ogóle będzie chodził na stadion. Miałby tutaj naprawdę przejebane - i dobrze zrobi, jeśli zostanie tam, gdzie wiedzie swój zasrany żywot, czyli w kielcach.
Jacek "C.H...J." Bednarz prowadzi kampanię na rzecz ściągnięcia widzów piłkarskich na stadion, osób które mają w dupie Wisłę i Białą Gwiazdę, osób pokroju widzów i uczestników różnego rodzaju YCD i innych tego typu gówien. Osób, którym nie przeszkadza piłkarz, który wyzywa Kraków i Wisłę Kraków o d najgorszych.
Jeśli to prawda, to ten człowiek chyba nie zdaje sobie co On robi. Gorzej, że nikt nad nim nie zdaje sobie sprawy, co będzie skutkiem jego działań. Totalna wojna z kibicami, zapaść sportowa i organizacyjna.