domin_czyzyny napisał(a):

Nie podoba mi się ten zawodnik pod względem sportowym. O reszcie nie ma co mówić, niech wyp.... na Kałuży - tam lubią takich, lub do Poznania....bo tam takie obyczaje są.
Tymi ruchami myślę, że Jacek B. "łysy ch.. z Wawy" chce dolać oliwy do ognia, kolejna odsłona wojny z kibicami.
Należy zadać pytanie wszystkim decydentom (Cupiałowi, Bednarzowi): Kim wy ....a jesteście, aby tak szargać imię Białej Gwiazdy ?
Zaczął szargać nasze wartości Basałaj sprowadzając dwóch grajków do Wisły Kraków, z których jeszcze jeden kopie u nas piłkę jak mu się chce. A teraz Bednarz to kontynuuje !!!
Wybaczcie emocje, ale czasem człowiek może nie wytrzymać !!!!!!! czekam na stanowisko SKWK i mam nadzieję, że będzie to stanowisko całkowicie czytelne dla zarządu, że ten oto "poznaniako-cracoviak" nie ma prawa u nas grać, a jak go zakontraktują to tego pożałują!!!!
Trzeba być Łysym chu.... lub Kapka, aby znaleźć po drugiej stronie świata, całkowicie anonimowego grajka z małą szansą na udany transfer, a do tego osobę totalnie skompromitowaną - tego by nawet Chuck Norris nie zrobił, gdyby nawet się skupił!!! A może to sprawka naszego klubowego kreatora mody Maćka Żurawskiego ?
|
Chyba coś mnie ominęło , piszesz o tym Honduraninie ? Co On takiego zrobił ?
Chodzi o ten niby pocałunek ? Już bez przesady , nie rób z każdego pedała . Zdjęcie faktycznie wygląda jak wygląda ale na filmiku widać tą sytuację idealnie i nic nadzwyczajnego tam się nie stało , zresztą to ten drugi zawodnik go "zaatakował" .