Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2013, 16:55
arti napisał(a):Wyświetl post
A za co będzie żył jak rzuci pracę?
Ano własnie. To jest bardziej pracownik klubu na stanowisku trenera. Brak wizji, brak koncepcji, kazali trenować to trenuje, kazali zrobić raport to zrobił. Jak sobie przypomnę Maaskanta to między Tomkiem a Robertem mentalnie jest przepaść. Widać to choćby w postrzeganiu roli Cupiała i własnej obecności w klubie. Dla Przykładu trudno mi sobie wyobrazić jak Kula mówi że oczekuje od Bossa wsparcia i pomocy w realizacji wizji drużyny... Raczej widzę w nim kogoś kto jest własnie oceniany z pracy domowej - takiego wiecznego studenta. Studenta bez polotu, bez koncepcji na siebie. Oczywiście póki co lepszy taki student niż choleryk albo stary dziad no ale... mimo że osoba Kulawika nie tworzy następnych problemów ale też i niewiele rokuje na przyszłość.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując