|
He He ma gość życie.
Wszyscy mówią ze się do roboty raczej nie nadajesz, szukają następcy na Twoje miejsce, kandydatów kilku, każdy z lepszym CV. Potem każą Ci pisać raport i niby jego zawartość ma Ci jak coś uratować dupę. Niby na poważnie wszystko zależy od raportu.
Tak sobie myślę, będąc w takiej sytuacji jak Kulawik, co w raporcie napisałbym... Pewnie nic szczerego. Tak myślę że mój zawierałby siano, dawkę populizmu oraz dozę fantastyki. Do tego dodałbym koronne argumenty podkopujące znane mi kontrkandydatury - nie zaszkodzi. na logikę - jak kolega z pracy lub przełożony nie umie racjonalnie ocenić mojej pracy to jak oceni mój raport? Po co się szczypać z dyletantami - napisać to co chcą usłyszeć i finito. Do tego dojdzie brak kasy a nieporadność dokona reszty.
@kha1:
Zwykły pretekst stylizowany na 'focha', aby żal wszystkim było.
Prędzej kaktus mi na ręce urośnie niż uwierzę że Smuda w podejmowaniu decyzji życiowych kieruje się zdaniem kibiców.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.01.2013 o godz. 10:38.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
|