Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2013, 01:25
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
wislak68
Tak wiem, jak bym wierzyl w zielona zyrafe... ups w Jahwe stuningowanego przez Jezusa to miescilbym sie w twoich klasyfikacjach inteligencji.
Jestes klasycznym przykladem czlowieka ktoremu wydaje sie ze upierdliwosc to przejaw inteligencji. Zawsze doczepiasz sie do slowek, do literek; opozniajac marsz dyskusji niemal ze do zera. A co mamy w zamian? Ano nico. To jest jakas dyskusyjna wojna pozycyjna? Nie odniose sie do tematu, tylko do slowka 324 od lewej. I tak w kolko.
Przypominasz mi Cejrowskiego z tego filmiku (patrz; 17:32-18:00).
http://www.youtube.com/watch?v=bqbnGA3Ii38
Mimo tego ze prowadzacy uzywa zwrotu "zastanawiam sie" kazdy w miare zrownowazony czlowiek zrozumie ze nie o zakomunikowanie tego faktu prowadzacemu chodzilo. Nie Cejrowski, ten to sie musi doczepic owego "zastanawiam sie" . I tak, pileczka odbita, do pytania nie trzeba sie odnosic.
Slabe i prostackie. Nic wiecej.
Jak rozumiem odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie brzmi: "Moi trockistowscy nauczyciele w Hiszpani niestety nie nauczyli mnie na czym polegają podstawowe sprzeczności w logice klasycznej." Dlatego Bobku, mimo swoich najszczerszych chęci, dla ogółu Polaków wychowanych na klasycznych wzorcach europejskich, pozostaniesz zabawnym dziwakiem, opowiadającym zupełne nonseny i nie zauważającym nawet wewnętrznych sprzeczności w formułowanych przez siebie opiniach. Przykro mi o tym pisać, ale smutna prawda jest taka, że ze względu na różnicę w poziomie wykształcenia, przeciętny Polak, po kilkuminutowej konwersacji, będzie Cię niestety miał za zwykłego głupka. Straszną sobie krzywdę uczyniłeś wybierając trockistowski model edukacji.
PS: W ramach treningu możesz analizować to zdanie "Raz piszesz trockistowscy, raz piszesz marksistowscy." i zastanawiać się dlaczego nie ma w nim sprzeczności.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 03.01.2013 o godz. 01:31.