Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2013, 00:51
wislak68

Tak wiem, jak bym wierzyl w zielona zyrafe... ups w Jahwe stuningowanego przez Jezusa/autorow Nowego Testamentu to miescilbym sie w twoich klasyfikacjach inteligencji. Widzisz? Tez potrafie byc zlosliwy. Nie rozumiem skad u Ciebie takie zainteresowanie moimi nauczycielami.

Jestes klasycznym przykladem czlowieka ktoremu wydaje sie ze upierdliwosc to przejaw inteligencji. Zawsze doczepiasz sie do slowek, do literek; opozniajac marsz dyskusji niemal ze do zera. A co mamy w zamian? Ano nico. To jest jakas dyskusyjna wojna pozycyjna? Nie odniose sie do tematu, tylko do slowka 324 od lewej. I tak w kolko.

Przypominasz mi Cejrowskiego z tego filmiku (patrz; 17:32-18:00).
http://www.youtube.com/watch?v=bqbnGA3Ii38
Mimo tego ze prowadzacy uzywa zwrotu "zastanawiam sie" kazdy w miare zrownowazony czlowiek zrozumie ze nie o zakomunikowanie tego faktu prowadzacemu chodzilo. Nie Cejrowski, ten to sie musi doczepic owego "zastanawiam sie" . I tak, pileczka odbita, do pytania nie trzeba sie odnosic.
Slabe i prostackie. Nic wiecej.

--------------------------------------------------
Drozd nadaje jak katarynka o lemingach; o ludziach ktorzy nie mysla samodzielnie, o ludziach ktorzy powielaja bez analizowania, itd.
No to chcialem sprawdzic Drozda i poprosilem go o w miare sensowne wyjasnienie dlaczego wierzy. Napisalem ze wyjasnienie ma byc logiczne/sensowne bo znajac Drozda zaraz by mi wkleil fragment stworzenia swiata z Bibli oraz portret Boga

Wystarczylo napisac ze logiczne czy tez naukowe fakty do niego nie przemawiaja bo jego religijnosc opiera sie na wiarze (tak jak Religie zreszta) i bla bla bla; cos w tym stylu. Chodzilo mi by ta jego odpowiedz byla choc troche sensowna i napisana wlasnymi slowami. Oczywiscie nie byla, bo ten wkleja fragment modlitwy, a potem wykazuje przeogromne braki edukacyjne. Jakby sie cofnal jeszcze troche to napisalby ze Ziemia jest plaska

-----------------------------------------------

Raz piszesz trockistowscy, raz piszesz marksistowscy. Zdecyduj sie w koncu.
I pamietaj; nie martw sie tak o Hiszpanie i o hiszpanskich nauczycielow. Twoja wizja swiata nawet w konserwatywnej Polsce juz nie przechodzi. A bedzie juz tylko gorzej. Pzykro mi...

P.S
Tylko teraz nie zaczynaj ze swoim standardowym; "uch uch, ale coz to za slowka tam napisane jest!". Dobra, to bylo tyle ode mnie. Wypowiadanie sie w tym temacie rzeczywiscie nie ma duzego sensu; za duzo betonu. Beton Face ole!
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 03.01.2013 o godz. 01:22.