Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2013, 15:22
taki młody napisał(a):Wyświetl post
Co proponujesz w zamian? Zamiast tvn, trwam? Dziękuję, postoję. Widzisz nawet nie znasz genezy powstania twojego ulubionego slowa którym szafujesz w każdym poscie. Jestes sztandarowym przykładem leminga, który brnie w beznadzieje i nie ma już powrotu. Dokładnie jak PiS. Obralo się jakąś drogę (zamach) i nie ma z niej odwrotu, czyli klasyczna lemingoza. Zresztą ktoś ci już wcześniej napisał bys nie używał słów których znaczenia nie znasz, ale wtrącasz w każdy post bo są aktualnie modne.
Wygladasz mi na takiego, który miał problemy z ukończeniem szkoły specjalnej, ale z tego powodu nie mam do ciebie pretensji, bo chyba chcesz się w jakiś sposób dowartosciowac.
Geneza powstania słowa ? Nie rozśmieszaj mnie. Żeby powstało określenie, najpierw musiało powstać coś co do określenia pasuje. Czyli obywatele ślepo wierzący w medialną propagandę. Dokładnie tak jak rzeczone lemingi, które lezą gdzie im każą bez obaw o konsekwencje. Po prostu bezmózgie lemingi, każdy świadomy rzeczywistości wie że określenie pasuje jak ulał, bez pomocy Mazurka czy kogokolwiek innego. Lemingowi nie mieści się oczywiście w głowie że można coś samemu skojarzyć, rozumiem to. Długi czas ustawienia na powielanie bez analizowania szybko prostuje zwoje. Więc tak jak mówiłem orzechy włoskie i szlaban na tvn.

Trwam na tym etapie nie polecam. Jesteś głęboko w otchłani propagandy i musisz się wynurzać stopniowo, inaczej grozi coś na kształt choroby kesonowej. Najpierw uświadom sobie na przykład, że w Smoleńsku nikt nie lądował. Potrafisz?
Hej Nasz TS !!