Drozd napisał(a):

Obłóż sobie głowę lodem, bo wylew to nic przyjemnego, no i kto to jest mazurek? Jakiś taniec?
Przykro mi że dopiero teraz dostrzegasz jak pusta i wewnętrznie sprzeczna jest egzystencja leminga. Niby wykształcony ale myśleć nie kazali, niby młody ale jedyna perspektywa to zmywak. Rozumiem że uświadomienie sobie tego to szok, ale co ja ci jestem winny? Ja Ci kazałem pogniewać się na rozum? Pojedz trochę orzechów włoskich, usuń tvn z listy kanałów, jest nadzieja. W każdym razie trzymam kciuki.
|
Co proponujesz w zamian? Zamiast tvn, trwam? Dziękuję, postoję. Widzisz nawet nie znasz genezy powstania twojego ulubionego slowa którym szafujesz w każdym poscie. Jestes sztandarowym przykładem leminga, który brnie w beznadzieje i nie ma już powrotu. Dokładnie jak PiS. Obralo się jakąś drogę (zamach) i nie ma z niej odwrotu, czyli klasyczna lemingoza. Zresztą ktoś ci już wcześniej napisał bys nie używał słów których znaczenia nie znasz, ale wtrącasz w każdy post bo są aktualnie modne.
Wygladasz mi na takiego, który miał problemy z ukończeniem szkoły specjalnej, ale z tego powodu nie mam do ciebie pretensji, bo chyba chcesz się w jakiś sposób dowartosciowac.