Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2012, 16:03
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Jedni i drudzy jesteście siebie warci. Różnicie się tylko źródłem ogłupienia: TVN czy Trwam, GW czy GazetaPolska. Lemingi Tuska kontra lemingi Macierewicza.
Może szerzej skoro już kolega stawia tezę? Bo tak bez argumentów i uzasadnienia to trochę wstyd się wypuszczać.

No i gdzie jest w tym zestawieniu kolega Łysy, nieogłupiony. Tylko pamiętaj "mam ważniejsze sprawy" tutaj nie działa.

-------------------------------------------------
taki młody napisał(a):Wyświetl post
Kim jesteś szczurze i lemingu? Tak znienawidzonym przez Kaczyńskiego europejczykiem, czy jednak wielkim patriotą za jakiego próbujesz się przedstawiać? Czar prysł, jesteś zwykłym proniemieckim zdrajcą i masz dziadka z wehrmachtu.
Gdybyś chciał się jakoś nieudolnie jak zwykle bronić, nie zapomnij w każdym poście napisać słowo klucz "leming" lub jego odmiany, którego zapewne nie rozumiesz i starasz się nim błysnąć na irlandzkiej prowincji w czasie zmywania garów.
Nie jestem żadnym wielkim patriotą, jedynie używającym mózgu świadomym obywatelem Polski, Polakiem. Któremu nie trzeba tłumaczyć, że człowiek wywalony z pracy za rzetelność i bezkompromisowość zasługuje na chwałę, że prezydent tracący życie, upamiętniając polskich bohaterów również staje się bohaterem. Rozumiem że leming który myśleniem się nie kala nie potrafi takich oczywistości zrozumieć. Zastanawia mnie tylko jak taki może się uważać za wykształconego, tylko dlatego że w TVN podali? Wytłumacz mi.

tomek100 napisał(a):Wyświetl post
I z czego się cieszysz? Tylko na tym forum osoby "PIS-o podobne" (nie wspominając już nawet o takich PIS-owych aparatczykach jak Ty) są w większości w przeciwieństwie do całego realnego społeczeństwa. Tak, głosowałem na PO i zrobię to (bez specjalnego entuzjazmu) w kolejnych wyborach (niestety na zasadzie mniejszego zła). Z postów Szpena, które wyrywkowo czytałem wynika, że lokuje się raczej na lewym skrzydle PO - z kolei moje poglądy są raczej centro-prawicowe (kiedyś byłem mocnym zwolennikiem SKL-u, ale został on niestety mocno zmarginalizowany w PO).
Właśnie, Jaruzelski tłumacząc się tak jak Ty ogłosił wojnę Polaków z Polakami. Ty robisz podobnie.

tomek100 napisał(a):Wyświetl post
I to jest właśnie cała nasza tragedia.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 31.12.2012 o godz. 16:29.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując