Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2012, 13:19
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze tylko skrajne lewe i prawe skrzydło stworzyć i PO będzie miało 100% poparcia. Po co w ogóle inne partie istnieją skoro może być jedna, z wieloma "twarzami"? Hmm, tylko czy to się ze sobą nie kłóci? Albo się jest białym albo czarnym, ale może się mylę bo mamy XXI wiek i żyjemy w postępie
Oj, już kiedyś była taka partia. Dodatkowo była to partia ludzi młodych i wykształconych. Idealna dla wszelakich Pysiów i Bobków

Proponuję ewentualne dalsze dyskusje w tym temacie przenieśc do politycznego, bo niewiele już mają one wspólnego ze Smoleńskiem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Żeby nie było OT - polecam http://www.panstwo.net/2411-lista-kl...omisji-millera .
W zasadzie aktualizacji wymaga tylko pkt 9, dotyczący eksplozji i badań wraku (artykuł jest z października).
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując