Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2012, 22:52
Cytat:
nie zajmuje sie jakos specjalnie mniejszosciami etniczno-religijnymi a i chyba da zainteresowanych bylby problem z dotarciem do danych zrodlowych ale z tego co wiem to wlasnie w okolicach Przeworska prawoslawnch jest w miare sporo.
Moim zdaniem nie jest to prawda. Czy ktoś może to zweryfikować?
Cytat:
no i wlasnie z tego powodu PIS bedzie wieczna opozycja albo tez wygranym bez zdolnosci koalicyjnej z przewaga 2-3% nad PO, jesli wyksztalciuchom nie zechce sie isc na wybory (co jest malo prawdopodobne)
Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem: PIS bedzie wieczna opozycja albo tez wygranym bez zdolnosci koalicyjnej z przewaga 2-3% nad PO dlatego że "JK przyjmuje strategię że na prawo od PiS nie powinno być żadnej innej znaczącej partii" Jeśli to miałeś na myśli to zupełnie się z tym nie zgadzam.
Cytat:
PIS i Jaro nie sa prawicowi, nigdy nie byli. Nie sa autentyczni i dlatego duza czesc prawicowcow glosuje na nich z musu a ci ktorzy decyduja o zwyciestwie na nich nie zaglosuje.
Jurek był "prawicowy" i "autentyczny" a ile głosów dostał w ostatnich wyborach? Podane przez Ciebie kryteria niestety nie przekładają się na poparcie przy urnach.
Kto Twoim zdaniem decyduje o zwycięstwie