Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2012, 19:25
szprotson napisał(a):Wyświetl post
No i ja jestem rozjebany. Problemem piłkarzy nie jest to że są chujowi (sic!) tylko to że nie chcą grać w Wiśle. Czyli inaczej mówiąc, interesujemy sie Messim ale on nie chce przejść do Wisły. Interesujem sie Razakiem ale on nie chce przejśc do Wisły, interesujemy sie Pawłowskim a on nie chce przejść do Wisły. Panie tępa strzało Bednarz,to moze jednak to jest znak ze z tymi scoutami jest coś ....a nie halo ? Skoro Oni sporzadzili lieste piłkarzy którzy do Wisły nie przejdą, to po .... ich ? Czy w scoutingu nie chodzi o to by znależć włąsnie piłkarza o odpowiednich umiejętnościach który do klubu przejdzie bez zbędnego .......enia?

innymi słowy - Czy scouci znaleźli odpowiednich piłkarzy którzy przyjdą do druzyny i zwiekszom poziom ? NIE! Oni znaleźli piłkarzy którzy NIE PRZYJDĄ badz przyjść nie chcą, no ....a. Ja też chce taką prace....
Moim zdaniem piszesz głupoty. Prosty przykład interesujemy się Konradem Nowakiem, on wybiera Górnik Zabrze bo tam dostaje lepszy kontrakt. Tak było zdaniem Probierza. Gdzie tu jest wina skauta ? Podobnie z Łuczakiem i z kimś tam jeszcze. Ledwo udało się kupić Burasa z Hutnika.

Przydałoby się więcej skautów w Polsce którzy wyszkiwaliby właśnei takich zawodników młodszych 15-16 letnich. Tylko do tego przydałoby się stworzyć jakieś ludzkie warunki do treningu dla tych 15-16 latków. Nie mówię to o budowie basenu czy boiska z oświetleniem. Po prostu przyzwoite warunki z dobry trenerem.

__

Według mnie Bednarz po części racje, że zrezygnowano ze skautingu zagranicznego. Po co nam takie coś jak nie mamy kasy ? Można włączyć sobie ligę izraelską np w TV, zobaczyć czy jest jakiś ciekawy grajek, albo np Dahan da sygnał Bednarzowi słuchaj mam ciekawego grajka i on przylatuje na ten jeden konkretny mecz żeby go zobaczyć, jeśli nie jest pewien przylatuje drugi raz ze skautem i podejmują decyzje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.12.2012 o godz. 19:43.
Odpowiedz cytując