Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2012, 17:13
Cytat:
.Jak dziś wygląda skauting Wisły?

- Składa się z trzech osób: Zdzisława Kapki, Macieja Żurawskiego i Marcina Kuźby. Jeśli mamy pewność skautów, że kandydat jest godny uwagi, to ogląda go trener i ja.

Trzech skautów to nie za mało?

- Wystarczająco, bo ostatnio raczej staraliśmy się odchudzić kadrę. Gdyby się udało, to mamy już następców. Problem nie jest w ich umiejętnościach, tylko w przekonaniu, by przyszli do Wisły.
No i ja jestem rozjebany. Problemem piłkarzy nie jest to że są chujowi (sic!) tylko to że nie chcą grać w Wiśle. Czyli inaczej mówiąc, interesujemy sie Messim ale on nie chce przejść do Wisły. Interesujem sie Razakiem ale on nie chce przejśc do Wisły, interesujemy sie Pawłowskim a on nie chce przejść do Wisły. Panie tępa strzało Bednarz,to moze jednak to jest znak ze z tymi scoutami jest coś ....a nie halo ? Skoro Oni sporzadzili lieste piłkarzy którzy do Wisły nie przejdą, to po .... ich ? Czy w scoutingu nie chodzi o to by znależć włąsnie piłkarza o odpowiednich umiejętnościach który do klubu przejdzie bez zbędnego .......enia?

innymi słowy - Czy scouci znaleźli odpowiednich piłkarzy którzy przyjdą do druzyny i zwiekszom poziom ? NIE! Oni znaleźli piłkarzy którzy NIE PRZYJDĄ badz przyjść nie chcą, no ....a. Ja też chce taką prace....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując