Nie wiem jak to wygląda. Wiem kogo bym chciał w Wiśle i jest parę ciekawych nazwisk, które można zakontraktować za półdarmo. Piech, Jankowski, Dwalashwili, Pawłowski, Teodorczyk. To są nazwiska o których można pomyśleć. Jak któregoś się uda na dobrych warunkach podpisać od czerwca to dobrze. A potem będzie czystka i mam nadzieję, że Cupiał sypnie kasą jak 15 lat temu (tej skali

). Tylko tym razem stworzymy drużynę i zbudujemy szkółkę

. I będzie to samo tylko 10x lepiej

.
Po sezonie zostają: Głowacki, Bunoza, Chavez, Czekaj, Jovanovic, Uryga, Wilk, Małecki (o ile przedłuży kontrakt), Chrapek, Burliga, Melikson (bo nie opłaca się go sprzedawać), Boguski- resztę wyrzucić/rozwiązać i ruszamy od nowa. 2 brzydkie twarze (Melikson, Boguski) + upiornego Małeckiego jakoś dałoby radę wkomponować w nowy zespół.
Teraz ta runda na czystkę+ zakontraktowanie dobrych wolnych zawodników jeżeli korzystnie+ walka o PP. I zobaczymy czy Cupiał jeszcze o czymś marzy czy chce tylko podtrzymać ten marazm.
Na pewno jeżeli chciałby jeszcze zainwestować to niestety nie ma w klubie osób, którzy by go nie okradli i to jest głw. problem Wisły. Po co rzucać kolejne 100 milionów K.ce i jego menagerom/agentom. Masakra.