Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2012, 16:41
Cytat:
Kto jak kto, ale Ty powinieneś to wiedzieć najlepiej. Z tego co pamiętam łysy tłumaczył się w lidze + extra mówiąc, że Lewandowski życzył sobie na starcie kontrakt na poziomie Brożka.
A pan Lewandowski w tym samym programie odpowiedział na to zdanie Bednarza:
Nie wiem ile Paweł Brożek zarabiał w tamtym momencie ale jestem przekonany, że nie chciałem tyle ile on zarabiał.

Cytat:
po za tym gdyby przyszedł do Wisły to teraz by było narzekanie: ale ten lewy słaby, kopie sie po czole, bramek nie strzela, co to za napastnik!?!
Nie wiesz tego jak by było, takie przypuszczenia to wróżenie z fusów. Moje zdanie jest takie, że dobry piłkarzy by sobie u nas poradził. Zresztą wtedy byliśmy naprawdę mocni.

Co do Smudy to Cupiał musi sobie zdać sprawę, że kibice nie będą popierać tej decyzji, a sam Smuda będzie musiał zmagać się początkowo z dużą niechęcią, krytyką itd z czym sobie za bardzo nie radził podczas EURO. Każdą porażka będzie podgrzewała atmosferę a jak atmosfera jest gorąca to boss jak sam zna się najlepiej wie że mogą pokierowac go emocje. Mógłby go po prostu szybko wywalić. Przydałby się taki trener, który miałby na początkowo jakieś zaufanie wśród kibiców.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.12.2012 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując