Wyświetl pojedynczy post
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2012, 18:28
Najlepszy forumowicz: LuKaS TSW

Miss forum: nie ma ich tu za wiele, niech będzie masterlag

Innowierca: Sartre

Żartowniś: nie wiem dlaczego, ale pierwsze skojarzenie z tą kategorią to: Semper Fidelis 85

Najmądrzejsze posty: trudno powiedzieć, każdy ma lepsze i gorsze momenty, ale niech będzie !!RIVER!!

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nikt mi specjalnie się nie rzucił w oczy, choć na pewno paru ciekawych ludzi dołączyło

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): westersyl

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Kibic1928

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: kowalkowskij, Verbrecher

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieje, że będzie kilka takich osób

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): wszystkie typu "szukam kogoś, kto pójdzie ze mną na mecz"

Najweselszy post: mnie się najbardziej podobała instrukcja zapisów do zespołów młodzieżowych Wisły, którą enzo napisał jakiemuś nieogarniętemu dzieciakowi

Najgłupszy post: takiej laski, co szukała towarzystwa na mecz

Najmądrzejszy post: rw88 dość mądrze prawi

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): dynek.pl

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Majkel

Najlepszy moderator: WISŁAZWE

Najgorszy moderator: to tacy w ogóle istnieją?

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Ekstraklasa

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): kreseq za trans ze Zdzisiem

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): NASZE MIASTO, NASZE ZASADY - WYPADA Z GRY TEN, KTO NIE PILNUJE OPRAWY!
Odpowiedz cytując