Bobek90 napisał(a):

Drozd, ale ty mi tutaj nie rob lukow gadajac o brzozach, amerykanach i Columbiach... Napisalem ja gdzies ze to co powiedzialo PO na temat Smolenska to prawda? Nie! Napisalem dokladnie; "mysle ze ani PO ani PiS nie sa juz do konca zainteresowane wiedziec co sie tam stalo. PO najchetniej by ta sprawe zostawilo raz na zawsze..."; a wiec skoncz pieprzyc, i podaj niezbite i logiczne dowody na to ze wypadek Smolenski byl zamachem Smolenskim.
Nie wiesz co to jest natura, nie wiesz co to jest stado. Chlopcze, zalamujesz mnie!
Specjalnie dla Ciebie;
stado: gromada zwierząt jednego gatunku, trzoda, sfora, tabun; tłum, gromada, chmara
Ladnie to tak klamac? A tak poza tym to sie nie martw; przekupuje bociana by ten dziecko podrzucil komus innemu. Bo to bociany przynosza dzieci; juz o tym wiesz, nie?
P.S
Kobiety lubia sex. Jestem ciekaw czy znajdzie sie jakas ktora wytrzyma Drozda ze swoim "kochanie, kochamy sie tylko wtedy i tylko po to by poczac nowego drozdzika."
|
To że PO nie jest zainteresowane zeby ludzie sie dowiedzieli co sie tam stało to jasne, ale na jakiej podstawie twierdzisz że PiS też tego nie chce? To że tak "myślisz" to żaden argument. Pytasz sie o dowód zamachu? Ja ci daję dowód że nie było tak jak sie wmawia od prawie trzech lat. Nie interesuje Cie zatem jak było? Symptomatyczne.
Czy ładnie? Najwyraźniej sam kłamiąc się nad tym nie zastanawiasz.
ps. Bobku jeżeli swojej kobiecie potrafisz sprawiać przyjemność jedynie "uprawianiem seksu" to przekaż jej moje szczere kondolencje.