Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2012, 00:13
BBudowniczy

Cytat:
Ale to co myśli anonimowy proboszcz już chyba nie ma takiego znaczenia co mówi Kondrat (bardzo znana osoba publiczna) w wywiadzie dla jednego z najczęściej odwiedzanych portali internetowych?
Napisze prosto by kazdy tym razem zrozumial; zyjemy w wolnym i demokratycznym kraju, gdzie istnieje wolnosc mysli i slowa. Znaczy; Nowak moze sobie mowie ze kosciol jest lal, Kowalski ze kosciol jest bee. O ile za ich wypowiedziami nie stoja niezbite i logiczne argumenty o tyle ich wypowiedzi sa tyle samo warte; ot, sa zwykla opinia.
A to gdzie ow opinie wyglaszasz, to juz twoj wolny wybor.

Cytat:
Jednakże pragnę zauważyc, że Ty również usilnie starasz się wszystkich przekonac, że każdy kto nie myśli jak Ty, ma z automatu "poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski ".
Komunisci tez? Znaczy jak? Komunista nie mysli tak jak ja, wiec ma poglady PiS-owsko katolicko smolensko rydzykowo polskie? Tak? Gubie sie w tej twojej logice...

P.S
Jesli juz o szufladkowaniu piszesz; napisz cos wiecej o tzw. "sekcie pancernej brzozy".

Cytat:
Znajdź mi taki cytat Drozda że ktoś taki jest jest "zabojca bialej rasy aryjskich katolikow". Brzmi bardzo ciekawie
Na poczatek by znowu nie bylo doczepiania sie o slowko;
sarkazm: złośliwa ironia, szyderstwo

Przeczytales? Okej, teraz wklejam cytat Drozda:
"Jak nie chcesz mieć dzieci to nie ruchaj i nikt Ci złego słowa nie powie. Ty jednak nie chcesz mieć dzieci, a chcesz ruchać."

Oczywiscie z jednego zdania nie wylapiesz calego sensu dyskusji, a ja nie bede wklejaj tutal calych papirusow, dlatego polecam cofnac sie kilka stron wstecz i poczytac.

Cytat:
Oczekujesz szacunku od osób, ktorych z pogardą okreslasz jako elektorat " paranoiczno-smolenskowy" z poglądem "PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski " i marzysz że "kwestia czasu jest gdy obroncy krzyza i paladyni Rydzyka przestana byc powazna sila wyborcza w tym kraju." Dobre.
Wrong! Od fanatykow, od betonu PiS-owskiego, szacunku nie oczekuje bo to byloby co najmniej glupie. Do betonu i fanatykow wszelkich kolorow, nacji i masci; czy to z prawicy czy to z lewicy; szacunku nie mam i nie bede mial.
Ale przeciesz elektorat PiS-u nie sklada sie tylko z fanatykow i mentalnych bunkrow? Mam racje?

--------------------------------------------------------------

Drozd, ale ty mi tutaj nie rob lukow gadajac o brzozach, amerykanach i Columbiach... Napisalem ja gdzies ze to co powiedzialo PO na temat Smolenska to prawda? Nie! Napisalem dokladnie; "mysle ze ani PO ani PiS nie sa juz do konca zainteresowane wiedziec co sie tam stalo. PO najchetniej by ta sprawe zostawilo raz na zawsze..."; a wiec skoncz pieprzyc, i podaj niezbite i logiczne dowody na to ze wypadek Smolenski byl zamachem Smolenskim.

Cytat:
Po to są marsze, dla takich jak Ty, potrafiących jedynie podążać za stadem.
Nie wiesz co to jest natura, nie wiesz co to jest stado. Chlopcze, zalamujesz mnie!

Specjalnie dla Ciebie;
stado: gromada zwierząt jednego gatunku, trzoda, sfora, tabun; tłum, gromada, chmara

Cytat:
Bobek uważa ze wszystkie kobiety należy wysterylizować, żeby można było ruchać bez niepotrzebnego ryzyka. Ciężko opuścić się do takiego poziomu
Ladnie to tak klamac? A tak poza tym to sie nie martw; przekupuje bociana by ten dziecko podrzucil komus innemu. Bo to bociany przynosza dzieci; juz o tym wiesz, nie?

P.S
Kobiety lubia sex. Jestem ciekaw czy znajdzie sie jakas ktora wytrzyma Drozda ze swoim "kochanie, kochamy sie tylko wtedy i tylko po to by poczac nowego drozdzika."
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 26.12.2012 o godz. 00:30.