Bobek90 napisał(a):

|
To co proboszcz mysli ma takie samo znaczenia jak to co mysli Marek Kondrat, na przyklad.
|
Ale to co
myśli anonimowy proboszcz już chyba nie ma takiego znaczenia co
mówi Kondrat (bardzo znana osoba publiczna) w wywiadzie dla jednego z najczęściej odwiedzanych portali internetowych?
Chyba że Bobku uważasz że dyskutowanie o tym na forum jest już na tyle niedopuszczalne, że musisz interweniowac pod hasłem walki z paranoją smoleńską?
Bobek90 napisał(a):

|
BBudowniczy, polecam nauke czytania ze zrozumieniem. To nie ja a ludzie tacy jak Droz usilnie przekonuja ze kazdy kto nie mysli tak jak oni jest w bledzie.
|
Dziękuję za uwagę. Jednakże pragnę zauważyc, że Ty również usilnie starasz się wszystkich przekonac, że każdy kto nie myśli jak Ty, ma z automatu "poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski ".
Bobek90 napisał(a):

|
Taka rada na przyszlosc, jak kogos pouczasz na temat prowadzenia dyskusji to miej chociasz jaja by w tym samym poscie, tym jedynym chociasz, zastosowac sie do swoich wlasnych przyuczen. Inaczej wychodzi tak jakos... wiesz, glupio!
|
Strasznie mi głupio, "chociasz" nie wiem czy się poprawię
Bobek90 napisał(a):

|
Drozd to jest czlowiek ktory twierdzy ze uprawiac sex powinno sie tylko w celu zaplodnienia; znaczy jak ruchasz i nie chcesz miec dzieci to znaczy zes zabojca bialej rasy aryjskich katolikow. Naprawde uwazasz ze z takim kims mozna prowadzic dyskusje na poziomie?
|
Znajdź mi taki cytat Drozda że ktoś taki jest jest "zabojca bialej rasy aryjskich katolikow". Brzmi bardzo ciekawie
Bobek90 napisał(a):

|
"Mohery" moze i robia mrowcza robocza, nie interesuje mnie to. Stosunek, miedzy innymi, do kosciola mam tak inny od stosunku moherowego, ze sila rzeczy jest niemozliwe bysmy nadawali na tych samych falach. Szanuje ich wybor, tego samego oczekuje od nich.
|
Oczekujesz szacunku od osób, ktorych z pogardą okreslasz jako elektorat " paranoiczno-smolenskowy" z poglądem "PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski " i marzysz że "kwestia czasu jest gdy obroncy krzyza i paladyni Rydzyka przestana byc powazna sila wyborcza w tym kraju." Dobre.
Bobek90 napisał(a):

|
Jesli macie niepodwazalne i mocne dowody, to nie rozumiem dlaczego zabawiacie sie w szabelkowanie, marsze i krzyze; rzuccie karty na stol!
|
Jest mały problem.Zarówno "dowody" Komisji Millera jak i MAK-u zostały już w znacznym stopniu ośmieszone lub podważone. Jak chcesz o tym "poszabelkowac" to zapraszam to stosownego tematu, jest tam kilka pytań na które nikt z "sekty pancernej brzozy" nie chce mi odpowiedziec

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"