Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2012, 20:55
Najlepszy forumowicz: wolfy - poglądy na wiele spraw mam odmienne ale jakoś chłopa lubię

Miss forum: Ela

Innowierca: kreseq

Żartowniś: Gigant

Najmądrzejsze posty: Jędrek76

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nikt mi na myśl nie przychodzi

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): j.w.

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Dot

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Bobek90, Szpen, AS82, michu-k, Sialalalala i zdecydowany lider (dla którego powinna jednak zostać stworzona osobna kategoria) Pysio

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Bóg Trybun

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): michu-k - o służbach porządkowych (milicji, policji?) pacyfikujących kibiców Sląska

Najweselszy post: widocznie mi umknął

Najgłupszy post: polecam poczytać posty Szpena, coś się zawsze wybierze

Najmądrzejszy post: mnóstwo postów Jędrka76

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Szprotson

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): For Fun

Najlepszy moderator: ZWE

Najgorszy moderator: już go nie ma

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Polityczny, Boks

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): brak

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): O tym roku chciałbym jak najszybciej zapomnieć
Odpowiedz cytując