Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2012, 20:15
AYALA, za rzadow Kaczynskiego nie bylo kryzysu swiatowego; logiczne jest wiec ze wtedy wzrost PKB byl znacznie wiekszy.

Drozd, mysle ze ani PO ani PiS nie sa juz do konca zainteresowane wiedziec co sie tam stalo. PO najchetniej by ta sprawe zostawilo raz na zawsze. PiS jedyne co interesuje to potwierdzenie teorii zamachu; bez dowodow czy z dowodami to nie wazne, zamach to juz niemal ze integralna czesc ideologii partii.

Jesli macie niepodwazalne i mocne dowody, to nie rozumiem dlaczego zabawiacie sie w szabelkowanie, marsze i krzyze; rzuccie karty na stol!

To co proboszcz mysli ma takie samo znaczenia jak to co mysli Marek Kondrat, na przyklad.

BBudowniczy, polecam nauke czytania ze zrozumieniem. To nie ja a ludzie tacy jak Droz usilnie przekonuja ze kazdy kto nie mysli tak jak oni jest w bledzie.

Taka rada na przyszlosc, jak kogos pouczasz na temat prowadzenia dyskusji to miej chociasz jaja by w tym samym poscie, tym jedynym chociasz, zastosowac sie do swoich wlasnych przyuczen. Inaczej wychodzi tak jakos... wiesz, glupio!

Drozd to jest czlowiek ktory twierdzy ze uprawiac sex powinno sie tylko w celu zaplodnienia; znaczy jak ruchasz i nie chcesz miec dzieci to znaczy zes zabojca bialej rasy aryjskich katolikow. Naprawde uwazasz ze z takim kims mozna prowadzic dyskusje na poziomie?

Pablo84, ja nie odnosilem sie do wszystkich sympatykow PiS-u, tylko do tych co bardziej... "Drozdowadych".

Rzadowy PR rzadowym PR, ale ja w Polsce nie mieszkam. Takze wiesz; chyba jestem poza zasiegiem Tuska, alias polski Goebbels.

"Mohery" moze i robia mrowcza robocza, nie interesuje mnie to. Stosunek, miedzy innymi, do kosciola mam tak inny od stosunku moherowego, ze sila rzeczy jest niemozliwe bysmy nadawali na tych samych falach. Szanuje ich wybor, tego samego oczekuje od nich.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 26.12.2012 o godz. 00:18.