AS82 napisał(a):

Dokładnie, im demokracja odpowiada pod warunkiem ,że oni rządzą ,a jak nie rządzą to żyją w kraju agentów,zamachów, kondominium i śpiewają: "Wolną ojczyzne racz nam dac Panie.."
|
Oj Platfuskom demokracja odpowiada pod warunkiem, że oni rządzą, a jak nie rządzą to żyją w kraju policyjnym, dusznym, pełnym nienawiści i obciachowym,w demokracji ciągłe zagrożenej kaczofaszyzmem, a lider opozycji grozi "wypowiedzeniem obywatelskiego nieposłuszeństwa".
http://wyborcza.pl/1,79853,3134878.html
"Donald Tusk: Może wypowiemy prezydentowi obywatelskie posłuszeństwo".
Bobek napisał(a):

|
Dlaczego to akurat poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski ma monopol na prawde to pojecie macie tylko Wy. Jedno jest pewne, takie stawianie sprawy nie najlepiej swiadczy o Was.
|
A jaki kolega Bobek prezentuje pogląd? Czyżby PO-wsko-biedroniowo-palikotowo-amberbąkowy mający monopol na prawdę? Jedno jest pewnie, takie stawianie nie najlepiej swiadczy o Was towarzyszu Bobek.
A tak na poważnie, dwie Twoje wypowiedzi i jedyne co potrafisz to wybełkotac o "poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski" "proboszczu" " elektorat PiS-u; ten bardziej paranoiczno-smolenskowy".
Czy jak w życiu codziennym lub pracy z kimś rozmawiasz, to też jedynym Twoim argumentem jest że oponent jest "paranoiczno-smoleńskowy"? Jak otwierasz lodówkę też wypatrujesz tam PiSu?
To że Donald Tusk jest ponoc tknięty "boskim geniuszem", jak widac nie oznacza że jego wierni zwolennicy także z automatu są "bystrzy" i tryskają inteligencją.

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"