Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2012, 17:56
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo ,że polski ustrój polityczny nie jest doskonały : Sądy są opieszałe , administracja przerośnieta i nie działa jak powinna ,taka a nie inna Słuzba Zdrowia itp. ale ci ludzie nie krytykują obecnie rządzacych z tych powodów, tylko z powodów ,które zamiescilem w pierwszym poscie co jest bzdurą i trąca o paranoje.

O Starucha sie zakladal nie bede bo nie mam wgladu do jego aktu oskarzenia ,ale z tego co mi wiadomo ma on zarzuty zwiazane z tak zwana dziesioną i do tego dochodzą narkotyki .To czy go ostatecznie wybronią w Strasburgu , nie wiem , byc może jeśli np. PIS z Gazeta Polska zrobią ze Starucha kolejny motyw przewodni dla swojego funkcjonowania , jak zrobili ze Smoleńskiem , to być może bedzie kolejny serial pt. "Staruch - wiezien polityczny"
Tylko wieszisz, Tobie może się wydawać, że to wszystko slogany i brednie o tym "więźniu politycznym".Okazać się może, że to po prostu brutalna prawda. O wszystkim zdecyduje sąd. Żeby nie było - on też święty nie jest, ale postępowanie z tego co wiem toczy się o "narkotyki". Świadek koronny zesnał, który teraz dodatkowo mataczy.
Widzisz, afera z Amber Gold,prowadzenie śledztwa Smoleńskiego rzuca pewne światło na polski wymiar sprawiedliwości jak i organy ścigania.Dochodzą do tego pewne bardzo ciekawe ekscesy policji na np marszu niedpodległości. Dziwisz się dlaczego ludzie zwyczajnie nie mają zaufania do organów tego kraju?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/