Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2012, 17:34
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Tylko widzisz, dzisiejsze Państwo nie przypomina demokracji- ewentualnie demokrację fasadową.Bliżej nam w tej chwili do standardów Rosyjskich niż Europejskich.Zarówno jeśli chodzi o prawo i sprawiedliwość.
Nie odpowiedziałeś dalej na moje pytanie. Za jakie zarzuty siedzi staruch na święta?

Może mały zakładzik?
Ja obstawiam, że sprawa skończy się odszkodowaniem/wygraniem procesu dla "Starucha".Prawdopodobnie finał będzie w Strasburgu, ale ostatecznie "kibol i bandyta" wygra z naszym Państwem.
Przegrany kasuje konto na forum.
Wiadomo ,że polski ustrój polityczny nie jest doskonały : Sądy są opieszałe , administracja przerośnieta i nie działa jak powinna ,taka a nie inna Słuzba Zdrowia itp. ale ci ludzie nie krytykują obecnie rządzacych z tych powodów, tylko z powodów ,które zamiescilem w pierwszym poscie co jest bzdurą i trąca o paranoje.

O Starucha sie zakladal nie bede bo nie mam wgladu do jego aktu oskarzenia ,ale z tego co mi wiadomo ma on zarzuty zwiazane z tak zwana dziesioną i do tego dochodzą narkotyki .To czy go ostatecznie wybronią w Strasburgu , nie wiem , byc może jeśli np. PIS z Gazeta Polska zrobią ze Starucha kolejny motyw przewodni dla swojego funkcjonowania , jak zrobili ze Smoleńskiem , to być może bedzie kolejny serial pt. "Staruch - wiezien polityczny"