Wyświetl pojedynczy post
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2012, 18:53
Najlepszy forumowicz:

Miss forum: Żmijka

Innowierca: chociaż nigdy z nim nie rozmawiałem, to chyba kreseq (?) sprawia wrażenie konkretnej osoby.

Żartowniś: bezapelacyjnie gigant

Najmądrzejsze posty: kot

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nie zanotowano

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): nie zanotowano

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Dorotja, Cygan

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: nie pamiętam nicka ale coś na m. Miłosz chyba.

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): powrót 'starszej' gwardii forumowej

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): większość rozkmin w transferach

Najweselszy post: wszystkie giganta, zawsze rozśmieszają mnie do bólu! Człowieku, jesteś moim mistrzem!

Najgłupszy post: może nie najgłupszy, ale najbardziej denerwujący. Prosto z fabryki miłosza. Można sobie wybrać 'ulubiony'.

Najmądrzejszy post: większość użytkownika kot

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): nie zanotowano

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): nie zanotowano

Najlepszy moderator: FraMat

Najgorszy moderator: nie ma takiego.

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Chyba ten o serialach

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): RoS (za typera) i Wit.ek. (za rozstawienia)
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 24.12.2012 o godz. 13:24.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując